VILLKOR OCH AVTAL

Ett familjesparande av stamceller hos Cellaviva är uppdelat i tre steg; (1) Beställning av Cellavivaboxen. (2) Insamling och analys. (3) Förvaring.

 1. Beställning av Cellavivaboxen
  Familjesparande av stamceller från efterbörden hos Cellaviva börjar med att du köper en Cellavivabox. Cellavivaboxen levereras till dig inom två till fem dygn från genomförd beställning. När det är dags att föda tar du med dig Cellavivaboxen till förlossningen. Boxen innehåller allt som behövs för att samla in stamcellerna och skicka dem med kurir till Cellavivas laboratorium för analys och nedfrysning. Du hittar fullständiga villkor nedan.
 2. Insamling och analys
  Insamling av stamceller görs i samband med förlossningen. När insamlingen är klar packas stamcellerna i Cellavivaboxen tillsammans med påskriven tillvarataganderapport och blodprov från mamman och kontaktar sedan Cellaviva för bokning av kurirtransport till laboratoriet.
 3. Förvaring
  Förvaring av stamcellerna påbörjas när navelsträngsblodet och navelsträngen analyserats och stamcellerna finns nedfrysta i Cellavivas biobank. Det är mamman som ingår avtal om hantering och förvaring av stamcellerna. Det kompletta avtalet finns att ladda ned nedan.
 • Handla på cellaviva.se

  Cellaviva säljer endast till privatpersoner. Hos oss beställer du tryggt och enkelt via vår webbplats, på telefon 08-735 20 10, eller genom att mejla order@cellaviva.se. Du kan alltid ändra din beställning eller göra en avbeställning. Alla produkter som säljs hos oss är anpassade för den svenska marknaden.

 • Kundservice

  Vi bryr oss om våra kunder och är mycket måna att om du ska vara nöjd och känna dig trygg med att handla hos oss. Vår kundtjänst hjälper dig med eventuella frågor som berör vårt utbud eller ditt köp. Vi debiterar inga extra avgifter vid eventuell telefonkontakt. Om något problem skulle uppstå i samband med ditt köp kommer vi alltid att försöka lösa det tillsammans med dig på bästa sätt. Om ett kundärende prövas i Allmänna reklamationsnämnden kommer vi att följa nämndens beslut.

 • Priser och betalning

  Alla priser hos cellaviva.se är inklusive moms. Hos oss kan du välja mellan följande betalningsalternativ vid beställning av Cellavivaboxen:

  Fakturabetalning
  Kortbetalning (PayEx)
  För insamling och analys samt för förvaring tillämpar vi endast fakturabetalning.

  Mer information och villkor om betalning finns avsnitt §5 Betalning i köpvillkoren.

 • Leveranstid

  Våra produkter levereras i samarbete med logistikpartners direkt till den adress du uppgivit vid beställning. Vi skickar beställningar under helgfria vardagar. För din trygghet erbjuder vi dig möjlighet att spåra försändelser.

  MyPack levereras inom 2-5 helgfria vardagar i samarbete med PostNord.

 • Fri leverans

  Vi erbjuder fri leverans oavsett vad du beställer.

  Mer information och villkor om leverans finns under avsnitt §7 Leverans i köpvillkoren.

 • Alltid 14 dagars ångerrätt

  Du har alltid 14 dagars ångerrätt hos oss. Tiden räknas från det att du mottagit dina beställda produkter. Om du vill utnyttja din ångerrätt, vänligen kontakta oss via e-post på: order@cellaviva.se eller på telefonnummer: 08-735 20 10.

  Mer information och villkor om ångerrätten finns under avsnitt §8 Ångerrätt och återköp i köpvillkoren.

 • Reklamation

  Hos oss har du som privatperson alltid tre års reklamationsrätt. Reklamationsrätten gäller ursprungligt fel och ger dig som kund fri retur till oss. Om du upptäcker ett fel i en produkt som du köpt av oss ska du höra av dig snarast möjligt på e-post: order@cellaviva.se eller via telefon: 08-735 20 10.

  Mer information och villkor om reklamationer finns under avsnitt §9 Reklamation och garanti i köpvillkoren.

 • Returer

  Vid retur av produkter eller material till oss ska produkterna emballeras så att de är skyddade vid transport. Vi rekommenderar att du förpackar produkter på samma sätt som när de levererades till dig och att du använder ett spårbart fraktsätt vid returen.

  Retur med förbetald returfraktsedel

  För att returnera produkter med en förbetald returfraktsedeln ska du kontakta oss. Retur av Cellavivaboxen kostar 750 kronor inklusive moms (med undantag för retur på grund av en godkänd reklamation).

  Mer information och villkor om returer finns under avsnitt §10 Returer i köpvillkoren.

 • Säkerhet

  Vi kommer säkerställa att uppgifter som lämnas eller data som överförs i samband med köp eller besök hos oss behandlas på ett säkert sätt. Därför samarbetar vi bara med seriösa betalningspartners för att skydda dig som kund. När du handlar något hos oss kommer dina uppgifter lagras och behandlas i digitalt format. Vi ansvarar för att uppgifterna lagras och behandlas på ett säkert sätt i enighet med personuppgiftslagen.

  E-avtalet Köpinformation – Versionsnummer: 404-276-444

KÖPVILLKOR – CELLAVIVABOXEN

 • §1 Allmänt

 • §2 Beställning

  Hos Cellaviva AB beställer du Cellavivaboxen enkelt och bekvämt. Vi erbjuder säkra betalningsalternativ och trygga leveranser. Cellaviva tar emot din beställning när du klickar på knappen ”Skicka order” i kassan (steg 3 av 3). Genom att klicka på knappen ”Skicka order” accepterar du som kund även betalningsansvar för din beställning. När Cellaviva har mottagit din beställning får du e-postmeddelandet ”Orderbekräftelse Cellaviva” till den e-postadress som du angav när du beställde. Cellaviva erbjuder även kunder att göra beställning på telefon: 08-735 20 10 eller via e-post till: order@cellaviva.se. Vi ger också dig som kund möjligheten att göra en snabb beställning genom vår gästkassa utan att behöva skapa en kundprofil med inloggning https://www.cellaviva.se. När du klickar på knappen ”Skicka order” sluts detta Avtal.

  Handla tryggt med rätt att ändra din beställning Om du skulle ändra dig har du också möjlighet att ändra din beställning. För ändring av beställning ska du logga in på ditt konto på https://www.cellaviva.se. Ändring av beställning måste meddelas innan beställning packas (effektueras).

  Handla tryggt med rätt till avbeställning Om du ångrar dig erbjuder vi dig att avbeställa lagd beställning. För att göra en avbeställning ska du logga in på ditt konto på https://www.cellaviva.se. Avbeställning måste meddelas innan beställning packas (effektueras).

 • §3 Priser och avgifter

  Priser anges i svenska kronor (SEK) inklusive mervärdesskatt (moms) enligt gällande skattestats.
  Moms för momspliktiga produkter debiteras med 25%.

  Avgift för outhämtad försändelse Om du som kund inte skulle hämta ut din beställning på det sätt som avtalats debiterar vi en avgift om 750 kronor inklusive moms. Avgiften är nödvändig för att vi ska kunna täcka frakt- och hanteringskostnader som uppkommer. Notera att om du inte tar emot eller hämta ut en försändelse räknas det inte som att du har meddelat att du ångrat ditt köp. För mer information se §8. Ångerrätt och återköp nedan.

  Avgift för förbetald returfraktsedel Vid nyttjande av förbetald returfraktsedel debiteras en avgift om 750 kronor inklusive moms.

  Erbjudanden Erbjudanden och kampanjer som marknadsförs på webbplatsen gäller så långt lagret räcker om inga andra villkor redovisas i anslutning till erbjudandet.

 • §4 Produkter och sortiment

  Alla produkter som erbjuds på webbplatsen är anpassade för bruk på den svenska marknaden. Det innebär bland annat att produkterna uppfyller svenska miljökrav och säkerhetsföreskrifter. Normalt medföljer bruksanvisning på svenska om det krävs för produktens användande. Eventuella tekniska specifikationer, särskilda krav på tillbehörsutrustning samt information om begränsningar och plomberingar framgår på respektive produktsida i den mån det är skäligt eller följer av lag.

 • §5 Betalning

  Fakturabetalning Cellaviva erbjuder kunder att betala mot faktura med 20 dagars betalningstid, aviavgift tillkommer. Om betalning uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 60 kronor samt dröjsmålsränta om 8 %. Vid köptillfället görs sedvanlig kreditprövning som i vissa fall kan innebära att en kreditupplysning tas på kunden. Om kunden är privatperson eller enskild näringsidkare skickas en omfrågadekopia till kunden via post. Vid betalning mot faktura kommer kundens uppgifter lagras och hanteras i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll.

  Kortbetalning med Payex Cellaviva erbjuder kortbetalning via vår betalningspartner Payex som är auktoriserad med PCI DSS certifiering. Dina kortuppgifter överförs och lagras säkert i krypterad form. Kundens kort debiteras i samband med att Cellaviva utlevererar kundens order, kortbetalning är möjlig med följande korttyper:

  -VISA
  -MasterCard

 • §6 Fullgörande

  Cellaviva påbörjar fullgörande av detta avtal när du klickat på knappen ”Skicka order” i kassan. Cellaviva har fullgjort sin del av detta avtal när du fått fullständig leverans av beställda produkter i din besittning. Du som kund har fullgjort din del av detta avtal när du erlagt fullgod betalning och mottagit leverans av beställda produkter på det sätt som avtalats.

 • §7 Leverans

  Produkter levereras direkt till den adress du uppgivit vid beställning, alternativt via ombud i samarbete med våra logistikpartners. Cellaviva AB skickar beställningar under helgfria vardagar.

  Fraktkostnad: Cellaviva erbjuder fri leverans oavsett vad du beställer.

  Leveranstid: Om de leveranstider som anges nedan inte är tillämpliga för ett köp och om en leveranstid inte särskilt avtalats utanför detta avtal förbinder sig Cellaviva att fullgöra leverans utan onödigt dröjsmål, dock senast inom 30 dagar från avtalets ingående. I det fall kunden ska betala i förskott förbehåller sig Cellaviva rätten att invänta betalning innan leverans påbörjas.

  Leveranstider anges nedan. Om beställningen omfattar produkter som är slut i lager kommer beställningen dellevereras.

  MyPack i samarbete med PostNord (Standardfrakt) MyPack levereras inom 2-5 helgfria vardagar räknat från dagen då beställningen skickats från Cellavivas lager. Du blir aviserad när du kan hämta ut paketet hos ditt ombud. Om du valt SMS avisering blir du aviserad när försändelsen kan hämtas ut hos ombudet. MyPack skall hämtas ut inom 14 dagar från aviseringsdatum. Outhämtade försändelser återsänds till Cellaviva, du som kund blir då debiterad en återhämtningsavgift om 300 kr inklusive moms. MyPack är ett spårbart fraktalternativ.

  Leverans längs lantbrevbärarlinjer Om din leveransadress är längs lantbrevbärarlinjer kan leveranstiden komma att utökas med 1 helgfria vardagar.

  Leveransförsening Uppstår en leveransförsening har du som kund rätt att häva detta avtal utan kostnad. I det fall köpet avsett en produkt som ska anpassas, tillverkas eller särskilt anskaffas efter kundens önskemål och Cellaviva inte kan återta produkten utan väsentlig förlust har kunden endast rätt att häva köpet om syftet med köpet är väsentligen förfelat genom dröjsmålet och Cellaviva insåg eller borde ha insett detta.

  Transportrisk Risken för försändelse övergår på dig som kund när den har avlämnats till dig. Det innebär att Cellaviva står för transportrisken tills försändelsen har nått dig.

 • §8 Ångerrätt och återköp

  Ångerrätt Kunder som ingår detta avtal i egenskap av privatperson har rätt att frånträda avtalet i enlighet med lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Ångerrätten är ej tillämplig för kunder som ingått detta avtal i egenskap av näringsidkare. Ångerrätten gäller i 14 dagar (ångerfristen), tiden räknas från den dag då du som kund har mottagit leverans. Ångerrätten ger kunden rätt att undersöka varorna och återsända dem i det fall kunden ångrar sitt köp. När kunden ångrat sitt köp har denne rätt att återfå vad denne har betalt under förutsättning att kunden inte har använt produkterna i en större omfattning än vad som krävs för att kunna undersöka dem. Vid nyttjande av ångerrätten ska kunden meddela Cellaviva och sedan returnera samtliga produkter som beställningen omfattar till Cellaviva utan onödigt dröjsmål, dock senast inom 14 dagar. Vid retur skall kunden själv bekosta returfrakten.

  När kunden lämnat meddelande om att denne nyttjar sin ångerrätt kommer Cellaviva genomföra återbetalning utan onödigt dröjsmål, dock senast inom 14 dagar förutsatt att Cellaviva mottagit de produkter kunden återsänt alternativt om kunden lämnat bevis för återsändande. Återbetalning sker med samma betalningsmedel som kunden använt i den mån det är tekniskt möjligt. Eventuella värdeminskningsavdrag samt avdrag för frakt kan komma att göras på återbetalningen. I det fall har beställning gjorts mot faktura som ännu inte betalats kommer fakturan makuleras. Skulle du som kund återlämna färre produkter än vad beställningen omfattar återbetalas endast varuvärdet för de produkter som du återlämnar. Vid användande av den förbetalda returfraktsedeln vid retur kommer gällande avgift för returfrakten dras av från återbetalningen.

  Värdeminskningsavdrag vid nyttjade av ångerrätt Om kunden har hanterat produkterna mer än vad som är nödvändigt för att undersöka dessa och hanteringen orsakat att produkterna minskat i värde. Som exempel kan produkternas värde minska genom slitage. I dessa fall är kunden ersättningsskyldig mot Cellaviva för skälig värdeminskning. En marknadsmässig bedömning av den faktiska värdeminskningen görs av Cellaviva i varje enskilt fall. Nedan angivna avdragsnivåer utgör endast exempel på de beräkningsgrunder som tillämpas vid uträkningen av värdeminskningen. Cellavivas bedömning görs alltid utifrån ett helhetsperspektiv.

  Nivå 1. – Om produkten uppvisar en mindre förslitning eller försämring, såsom en mindre repa:
  0. % i värdeminskningsavdrag.

  Nivå 2. -Om produkten uppvisar en märkbar förslitning eller försämring, såsom tydlig repa eller skada:
  0. % i värdeminskningsavdrag.

  Nivå 3. -Om produkten uppvisar skador på produkten som påverkar produktens funktion:
  0. % i värdeminskningsavdrag.

  Nivå 4. -Om produkten uppvisar kraftiga skador på produkten och/eller kraftig förslitning eller försämring av produkten:
  0. % i värdeminskningsavdrag.

  Nivå 5. -Om produkten är i ett sådant skick att den bedöms vara osäljbar eller att en reparation inte är ekonomiskt försvarbar:
  0. % i värdeminskningsavdrag.

  Skador på produktemballaget
  I det fall produktemballaget saknas eller uppvisar sådana skador att det inte kan återanvändas:
  0. % i värdeminskningsavdrag.

  Förfarande vid ångerrätt Använd kontaktuppgifterna nedan för att meddela Cellaviva om att du önskar ångra köpet. Följande formulär kan också användas som mall för meddelade om ångerrätt. Länk till Ångerblankett på Konsumentverkets webbplats.

  Kontaktinformation:
  Cellaviva
  Hälsovägen 7
  141 57 Huddinge
  E-post: order@cellaviva.se
  Telefon: 08-735 20 10

  Retur av produkter Se §10 Returer för information om returförfarande vid retur av produkter.

 • §9 Reklamation och garanti

  Reklamationsrätt Kund som köpt en produkt i egenskap av privatperson har rätt att reklamera produkten om den är felaktig enligt konsumentköplagen (1990:932) jämte konsumenttjänstlagen (1985:716). Reklamationsrätten täcker ursprungsfel och gäller i 3 år från det att kunden fått produkten i sin besittning. Reklamationsrätten täcker även fel som uppstått under transport av produkten till kunden. (se Reklamation av transportskada nedan). En produkt som avviker från vad som har avtalats mellan kunden och Cellaviva AB eller på annat sätt uppvisar fel kan också anses som felaktig. Fel som uppstått på grund av skada som kunden har orsakat räknas inte som ursprungsfel.

  Om kunden reklamerar en felaktig produkt efter 6 månader från det att kunden fått produkten i sin besittning har kunden även ansvaret för att påvisa att felet i produkten var ursprungligt. Cellaviva rekommenderar därför alltid att undersöka produkter när de levereras och påtala eventuella fel så snart som det upptäckts. Vid reklamation av felaktig produkt har du som kund i första hand rätt att få felet avhjälpt, alternativt en felfri produkt. I vissa fall har du även rätt att häva avtalet och återfå vad du betalt. Vid godkänd reklamation skall kunden hållas skadelös för eventuella kostnader som uppstår på grund reklamationen. Som exempel skall kostnader för att returnera en felaktig produkt ersättas av Cellaviva. Notera att du som kund i största möjliga mån skall minimera eventuella kostnader som uppstår i det fall en produkt visar sig vara felaktig. Vid reklamation skall vardera part utan onödigt dröjsmål återlämna vad denne tagit emot, i det fall Cellaviva skall företa omleverans har kunden rätt att behålla den felaktiga produkten i sin besittning tills det att denne mottagit leverans av felfri produkt.

  Kontaktuppgifter vid reklamationsärenden: E-post: order@cellaviva.se eller telefon: 08-735 20 10.

  Retur vid reklamationsärende För att returnera felaktiga produkter eller material, vänligen se §10 Returer.

 • §10 Returer

  Vid retur av produkter eller material till Cellaviva skall produkterna emballeras på sådant sätt att de är skyddade vid transport. Cellaviva rekommenderar därför att du alltid förpackar produkter på samma sätt och med samma emballage som när produkterna levererades till dig. I det fall du förpackat eller emballerat produkter på undermåligt sätt och produkten tar skada under transporten till Cellaviva bär du som kund också ansvaret för skadan.

  Vid återsändande av produkter till Cellaviva är du ansvarig för att produkterna når Cellaviva AB i oskadat skick. Cellaviva rekommenderar att kunden använder spårbar försändelse vid retur.

  Returadress:
  Cellaviva
  Hälsovägen 7
  141 57 Huddinge

  Retur med förbetald returfraktsedel För att returnera produkter med den förbetalda returfraktsedeln skall du kontakta Cellaviva. Vid nyttjande av returfraktsedel kommer du som kund debiteras med en avgift som framgår under §3. Priser och avgifter i dessa köpvillkor. Avgift för returfraktsedel utgår dock inte om retur skett på grund av en godkänd reklamation. Cellaviva AB står transportrisken vid retur med förbetald returfraktsedel.

  Återbetalningar Cellaviva återbetalar pengarna utan onödigt dröjsmål vid nyttjande av ångerrätten eller om återbetalning har beslutats i ett reklamationsärende.

 • §11 Förbehåll

  Återtagandeförbehåll Samtliga produkter är behäftade med återtagandeförbehåll tills det att kunden fullgjort sina skyldigheter som följer av detta avtal. Det innebär att äganderätten övergår på kunden i samband med att kunden fullgör sina skyldigheter som följer av avtalet. Kunden har därmed ej rätt att konsumera, nyttja, sälja eller på annat sätt vidta åtgärd innan äganderätten övergått på kunden som förhindrar att produkterna kan återtas av Cellaviva AB.

  Hävningsförbehåll Cellaviva förbehåller sig rätten att häva avtalet i det fall kunden handlat i ond tro på grund av felaktigheter som kunden känt till eller borde ha insett, såsom felaktiga uppgifter om pris eller kvantitet på webbplatsen. I det fall hävningsförbehållet görs gällande har kunden inte rätt till skadestånd eller annan kompensation från Cellaviva.

  Ändringsförbehåll Cellaviva förbehåller sig rätten att utan avisering ändra innehållet på webbplatsen, vilket inkluderar, men inte är begränsat till, utbud, priser och kampanjer. Sådan ändring påverkar dock ej redan ingångna avtal mellan Cellaviva och kund.

  Ansvarsförbehåll Cellaviva skall anses befriad från alla förpliktelser enligt detta avtal om ansvar annars skulle ha uppstått på grund av händelse som ligger utanför detta avtal, Cellavivas verksamhet eller vad som annars följer av tvingande lag.

 • §12 Ansvarsbefrielse

  I händelse av myndighets åtgärd eller underlåtenhet, ny lagstiftning, arbetsrättslig konflikt, krig eller krigsfara, större störning av allmän ordning, sabotage, extrema väderförhållanden, brand, explosion, naturkatastrof, olyckshändelse eller annan omständighet utanför Cellavivas kontroll eller som Cellaviva inte skäligen kunnat övervinna eller förutse skall Cellaviva ha rätt att frånträda sina skyldigheter i detta Avtal. Vid sådan händelse skall Cellaviva ej stå skadeståndsskyldig vid skada som kunden haft.

  Externa länkar Cellaviva ansvarar ej för eventuella skador och problem med kundens mjuk- eller hårdvara som uppstår på grund av att kunden nyttjat externa länkar som är publicerade på https://www.cellaviva.se.

  Reservation för prisfluktuationer eller andra handelshinder Vid prisfluktuationer eller andra handelshinder, såsom brist på nödvändig komponent, där Cellaviva inte skäligen kan hållas vid sina förpliktelser enligt detta avtal har Cellaviva rätt att häva avtalet. Vid sådan händelse har kunden inte rätt till skadestånd eller annan kompensation från Cellaviva.

  Reservation för skatte- och avgiftsförändringar Vid väsentliga skatte- eller avgiftsförändringar, som är av stor betydelse för förutsättningarna för detta avtal, har Cellaviva rätt att häva avtalet. Vid sådan händelse har kunden inte rätt till skadestånd eller annan kompensation från Cellaviva.

  Reservation för leveransförsening utanför Cellaviva ABs kontroll Uppstår det en leveransförsening som beror på händelse utanför Cellavivas kontroll, skall inte Cellaviva anses ansvarig för skada som beror på sådan leveransförsening. Vid sådan händelse har kunden inte rätt till skadestånd eller annan kompensation från Cellaviva såvida inte annat särskilt avtalats mellan Cellaviva och kunden eller bestämmelse som följer av tvingande lag.

 • §13 Personuppgifter och sekretess

  Uppgifter såsom personuppgifter eller annan uppgift eller del av handling som kunden lämnar till Cellaviva kommer att lagras och behandlas i digitalt format. Cellaviva ansvarar för att uppgifterna lagras och behandlas i enighet med personuppgiftslagen. Kundens uppgifter kommer att användas av Cellaviva för att möjliggöra och säkerställa fullgörande av Avtalet.

  Personuppgiftsansvarig:
  NextCell Pharma (Org. 556965-8361)
  Hälsovägen 7
  141 57 Huddinge

  Kunduppgifter som lagras:
  -Namn
  -Adress
  -E-postadress
  -Telefonnummer
  -Köphistorik hos Cellaviva

  Uppgifterna kan även komma att lämnas ut till tredje part, och nyttjas i de syften som anges nedan:
  -Avtalspartner inom betalningstjänster i syfte att säkerställa fullgörande av avtalet.
  -Avtalspartner inom logistik (transportör) i syfte att säkerställa fullgörande av avtalet.

  Registerutdrag Om du som kund ingått detta avtal i egenskap av privatperson har du rätt att en gång per år kostnadsfritt begära ut ett registerutdrag. Ett registerutdrag anger vilken information som finns sparad om dig. Du begär detta genom att skicka en undertecknad begäran till ovanstående postadress. Om de uppgifter vi har om dig är felaktiga, ofullständiga eller missvisande, korrigerar vi såklart dessa.

  Avregistering av kunduppgifter Du som kund kan vid skriftlig och undertecknad begäran få dina kunduppgifter hos Cellaviva raderade, med förbehåll för sådana uppgifter som krävs för att Cellaviva skall kunna upprätthålla god redovisnings- och bokföringssed.

 • §14 Övrigt

  Diskrepans mellan olika publikationer Om det föreligger skillnader mellan olika publikationer, skall de uppgifter som har publicerats senast anses ha företräde. Detta gäller dock ej uppgifter som är uppenbart felaktiga eller missvisande vid en jämförelse mellan de olika publikationerna.

  Immaterialrätt, logotyper och varumärken Allt material som publiceras på webbplatsen, inklusive programvara, logotyper, ljudfiler, varumärken samt text & bild är immaterialrättsligt skyddat. Skyddet innebär att materialet inte får användas utan rättighetsinnehavarens tillåtelse, materialet får inte heller kopieras eller på annat sätt överföras till tredje part utan Cellaviva uttryckliga tillstånd. Eventuella överträdelser beivras.

  Informationens syfte All information på webbplatsen, oavsett format, publiceras uteslutande i informativt syfte för att besökare skall kunna använda sig av webbplatsen. Cellaviva ansvarar således ej för de följder eller skador som kan uppstå om denna information används i något annat syfte än det ovan angivna.

  Cookies Cookies, ”kakor”, är små filer som sparas ner på besökarens dator när denne besöker en hemsida. På webbplatsen används följande typer av cookiefiler:

  Session cookies ”Sessionskakor” sparas bara temporärt på besökarens dator för att denna ska kunna använda på hemsidan problemfritt. När besökaren stänger ner sin webbläsare raderas också sparande session cookies.

  Persistent cookies ”Permanenta kakor” sparas på besökarens dator och är bestående. Persistent cookies används bland annat för att identifiera en återkommande besökare och ibland även som underlag till statistikprogram.

  Opt-in På webbplatsen har du som besökare alltid rätten att så fort som du besöker vår hemsida välja om du vill att cookies ska kunna sparas ner på din dator. Väljer du att inte tacka ja till detta, kommer inga permanenta kakor att lagras på din dator, men detta kan leda till att vår hemsida inte fungerar optimalt när du besöker den.

  Tvist Tvist mellan Cellaviva och dig som kund prövas vid den domstol som följer av tvingande lagstiftning. I det fall ett ärende prövas i Allmänna reklamationsnämnden kommer Cellaviva följa nämndens beslut.

  E-avtalet Köpvillkor – Versionsnummer: 404-276-444

Tillbaka till innehållsförteckningen

AVTAL – FÖR INSAMLING OCH FÖRVARING AV STAMCELLER FRÅN EFTERBÖRDEN 

Följande avtal, avtal ID 31-03-02, tecknas mellan Modern och Cellaviva och gäller tills vidare från och med barnets födelsedatum.

Modern ombedes läsa igenom och godkänna detta avtal. Avtalet undertecknas av den blivande Modern i två exemplar varav Modern behåller det fullständiga originalet i informationshäftet (sidorna 19-31 i informationshäftet 40-03-02) medan originalet i returhäftet (sidan 10-11 i returhäftet 20-03-02) skickas till Cellaviva tillsammans med övriga dokument i returhäftet.

Ladda ner fullständigt avtal för insamling och förvaring av stamceller från efterbörden, ID 31-03-02

SAMTYCKE TILL INSAMLING AV STAMCELLER

Detta samtycke, avtal ID 45-03-02, upprättas i två original varav den blivande modern behåller originalet i informationshäftet (sidan 10-12 i informationshäftet 40-03-02) medan originalet i returhäftet (sidan 2-4 i returhäftet 20-03-02) skickas till Cellaviva tillsammans med övriga dokument i returhäftet.

Ladda ner samtycke till insamling av stamceller, ID 45-03-02